1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What is wrong? Video card or game?

Discussion in 'TDU1 - PC' started by FateFTL, May 5, 2007.

  1. I'm getting these weird things all over.

    -- OLD IMAGE REMOVED (imageshack) --
    -- OLD IMAGE REMOVED (imageshack) --

    It doesn't do this in any other games. Is it TDU or my Video card? Will they fix this with the update?

    Btw, I'm running an eVGA 7600GT (560/1400)
     
    #1 FateFTL, May 5, 2007
    Last edited by Diablo: Mar 30, 2018
  2. jeff82_nz

    jeff82_nz Lotus driver

    Messages:
    54
    Location:
    New Zealand
    Does this start happening after a few minutes? Is your card overclocked? Usually those artifacts are caused your card. Ive never had those problems...others yes but not that.. Try taking the side of your PC case off to let it cool down and see if that helps..?
     
  3. FateFTL

    FateFTL bbq?

    Messages:
    118
    Location:
    California, USA
    It's not overclocked, 560/1400, my side case is off, I modded my case for a 120MM fan right under it. It runs at about 50C. Not heat..
     
  4. nitrox

    nitrox HC ES ! <3

    Messages:
    568
    Location:
    Belgium - Houthulst
    i got that to in the 360 version, in the cadillac XLR (or smthing like that, the convertible one)

    when u do driver perspective you got some black line's above your head, just like u have in the nissan

    maybe just some bug's ?
     
    #4 nitrox, May 6, 2007
    Last edited by Diablo: Mar 30, 2018
  5. tigacatch

    tigacatch The tiggs factor

    Messages:
    38
    Location:
    GREAT BRITAIN
    My ten cents

    I would think it's the game looking at the lines.
    If it where memory on gpu then you would get a lot of distorted lines and on the other hand if the gpu where faulty it would miss out pixels.
    As this only happens on one particular game I thing we are safe in assuming that this is a problem in the game scripting.

    If there is still a concern download 3d mark and see if it will perform a full test keeping an I out for any lines or missing pixels.

    Hope this information has been of use to you.

    :excited:
    The Tiga
     
  6. Kumagoro

    Kumagoro New Member

    Messages:
    71
    Location:
    Poland
    Try installing some other drivers (try the newest or some older ones, i find the old drivers more stable)
     

Share This Page

  • About Us

    Started back in 2007, our community has been around for a good while and throughout all this time our core focus has been to provide a fun and laid back place for the discussion of driving and racing games and gaming in general, along with freqent automotive and motorsport related chat too. So, no matter what style of player you are, from arcade thrills to hardcore sim-racer or free roam explorer to circuit hot lapper, if it's about driving or racing in some form then we're up for talking about it. And if you are a keen photo moder, virtual photographer, video creator or streamer, then feel free to share those too. Cheers!
  • Support our community!

    Running and maintaining a community like this is hard work, especially when it's done by a bunch of idiots! And so, if you enjoy visiting here and would like to help us out. We would really appreciate it! Thanks.

    Feed the duck!