1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Speedtest.net is wrong... sortof

Discussion in 'General Discussion' started by TimBud, Apr 22, 2010.

  1. Penfold

    Penfold Yes.

    Messages:
    1,481
    Location:
    UK
  2. Fear Deer

    Fear Deer Mc dolan hambargre luvin

    Messages:
    2,178
    Location:
    portugal
    Austin the Ping can also be the router's fault incase its crappy.
    When my new internet was installed (12Mb) they installed a Pirelli router, and i had a huge load of PING on online games and servers, and i thought what the hell..better internet, same ISP, cant be the internet line's fault. so tested with my older router, a D-Link, and ping came back to normal :)
     
    #42 Fear Deer, Apr 11, 2011
    Last edited by Andreas¹: Apr 11, 2011
  3. t.

    t. Retired

    Messages:
    5,564
    Location:
    Southside, UK
    It may have more to do with the server being 1350 miles away, compared to the rest of us who are mainly sub 100 miles.
     
  4. AustinDB9

    AustinDB9 New Member

    Messages:
    815
    Location:
    Australia
    Patch you are right with the router. It's a crummy ISP provided one so that wouldn't be helping with my ping. I'm getting a new, proper one in a week or so.

    Not really sure why it picked up the Adelaide server which as you said is millions of miles away. It should have picked up one that is about 150 I'm guessing. Oh well :p
     
  5. Jazzi

    Jazzi Spongehhhhh <33 xxx

    Messages:
    2,314
    Location:
    Liverpooooool :)
    [​IMG]
    This was earlier this morning...

    [​IMG]
    This was 3 min ago.
     
  6. Fear Deer

    Fear Deer Mc dolan hambargre luvin

    Messages:
    2,178
    Location:
    portugal
    Both my routers are ISP Crummy routers, but the first one, D-Link is actually nice!
     
  7. Ryzza5

    Ryzza5 Notable Member

    Messages:
    16,159
  8. Milli

    Milli An eternal apprentice.

    Messages:
    5,655
    Location:
    Jacareí, São Paulo
  9. iLLGT3

    iLLGT3 New Member

    Messages:
    3,592
    Location:
    USA
  10. eXile

    eXile Keep Walking

    Messages:
    1,032
    Location:
    United Kingdom
    Holycrap austin that's awful :/
     
  11. Beav

    Beav Sideways!

    Messages:
    3,307
    Location:
    England
    [​IMG]

    Thats pretty good considering when I checked I can only receive speeds of 9mb where I live
     
  12. TDUFREAK500

    TDUFREAK500 Rotary <3

    Messages:
    4,206
    Location:
    Tauranga, New Zealand
    our crappy internet :eek: :mad:

    [​IMG]
     
    #52 TDUFREAK500, Apr 25, 2011
    Last edited by TDUFREAK500: Apr 25, 2011
  13. ZacDaMan72

    ZacDaMan72 Total Muppet

    Messages:
    144
    Location:
    Hamilton
    [​IMG]
    Jealous?
    _____________________________________________________________________________________________________________
    no offence but that just sucks. My DL is 16x better
    _____________________________________________________________________________________________________________
     
    #53 ZacDaMan72, Apr 25, 2011
    Last edited by Andreas¹: Apr 25, 2011
  14. TDUFREAK500

    TDUFREAK500 Rotary <3

    Messages:
    4,206
    Location:
    Tauranga, New Zealand
    holy mole sextuple post
     
  15. ZacDaMan72

    ZacDaMan72 Total Muppet

    Messages:
    144
    Location:
    Hamilton
    Dude im merging
     
  16. superhyper

    superhyper mamamamamamamadness

    Messages:
    5,076
    Location:
    Finland
    Grammar! :rtr:

    And also, you didn't need to post like 5 or 6 posts in a row, ever heard of multiquote?
     
  17. Brazzucca

    Brazzucca The Red Button of Doom!

    Messages:
    463
    Location:
    Brazil
    SERVER IN THE STATE I AM - The closest one:
    [​IMG]

    SERVER FROM TOKYO - The most far from me:
    [​IMG]

    SERVER FROM HONOLULU - Playing TDU in realtime ;D
    [​IMG]

    It's a 4MB plan, through normal phone cable! Fast internet in my country only via satelite or cable, but still not good as the one on Europe or North America, it's very restrict.
     
    #57 Brazzucca, Apr 25, 2011
    Last edited by Brazzucca: Apr 25, 2011
  18. ZacDaMan72

    ZacDaMan72 Total Muppet

    Messages:
    144
    Location:
    Hamilton
    No. No I don't.
     
  19. Ryzza5

    Ryzza5 Notable Member

    Messages:
    16,159
    To the right of the EDIT POST and Quote Post buttons is the multi-quote button (""). Click this toggle-button for each quote your wish to quote. For the last post you want to quote, click the normal 'Quote Post' button after clicking the multi-quote button.

    Job done.


    PS - and it's "No, no I haven't." ;)
     
    #59 Ryzza5, Apr 25, 2011
    Last edited by Ryzza5: Apr 25, 2011
  20. GTAMADDOG

    GTAMADDOG Dreaming in Splendour

    6.31 Download, 0.37 Upload. Standard... Also completely rubbish...

    [​IMG]
     

Share This Page

  • About Us

    Started back in 2007, our community has been around for a good while and throughout all this time our core focus has been to provide a fun and laid back place for the discussion of driving and racing games and gaming in general, along with freqent automotive and motorsport related chat too. So, no matter what style of player you are, from arcade thrills to hardcore sim-racer or free roam explorer to circuit hot lapper, if it's about driving or racing in some form then we're up for talking about it. And if you are a keen photo moder, virtual photographer, video creator or streamer, then feel free to share those too. Cheers!
  • Support our community!

    Running and maintaining a community like this is hard work, especially when it's done by a bunch of idiots! And so, if you enjoy visiting here and would like to help us out. We would really appreciate it! Thanks.

    Feed the duck!