1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

[RESOLVED] Feedback & Support subforum: no New Thread button

Discussion in 'Site & Forum Support' started by CLR-GTR, Aug 25, 2015.

  1. CLR-GTR

    CLR-GTR Bunchie farmer

    Messages:
    3,656
    Location:
    C218 323
    As the title says, the Post New Thread button for the Feedback & Support subforum is missing from its position left top corner of the topic listing. Running Chrome, but it's also missing in MS Edge.
     
  2. The Compensator

    The Compensator Future heel&toe historian

    Messages:
    9,007
    Location:
    :noitacoL
  3. Diablo

    Diablo Administrator
    tduck team Admin

    Messages:
    20,800
    Shows how much that was used. :lol: How about now?
     
  4. The Compensator

    The Compensator Future heel&toe historian

    Messages:
    9,007
    Location:
    :noitacoL
  5. Ryzza5

    Ryzza5 Notable Member

    Messages:
    16,143
    So what feedback were you going to post?
     

Share This Page

  • About Us

    Started back in 2007, our community has been around for a good while and throughout all this time our core focus has been to provide a fun and laid back place for the discussion of driving and racing games and gaming in general, along with freqent automotive and motorsport related chat too. So, no matter what style of player you are, from arcade thrills to hardcore sim-racer or free roam explorer to circuit hot lapper, if it's about driving or racing in some form then we're up for talking about it. And if you are a keen photo moder, virtual photographer, video creator or streamer, then feel free to share those too. Cheers!
  • Support our community!

    Running and maintaining a community like this is hard work, especially when it's done by a bunch of idiots! And so, if you enjoy visiting here and would like to help us out. We would really appreciate it! Thanks.

    Feed the duck!