1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Bad script on forum index

Discussion in 'Site & Forum Support' started by Andreas¹, Nov 26, 2015.

  1. Andreas¹

    Andreas¹ Crazy Duck

    Messages:
    7,385
    Location:
    Jönköping, Sweden
    Every time I go to or refresh the forum index some script crashes and freezes up Firefox for a few seconds. This is the error message I get:
    [​IMG]
     
  2. Diablo

    Diablo Administrator
    tduck team Admin

    Messages:
    20,800
    Strange, but I guess it must be because it's a busy period for retailers so calls to the script must be getting hammered.

    And to be clear: all that script does is identify links that are part of an affiliate network we are with and attribute clicks on them to us.
     

Share This Page

  • About Us

    Started back in 2007, our community has been around for a good while and throughout all this time our core focus has been to provide a fun and laid back place for the discussion of driving and racing games and gaming in general, along with freqent automotive and motorsport related chat too. So, no matter what style of player you are, from arcade thrills to hardcore sim-racer or free roam explorer to circuit hot lapper, if it's about driving or racing in some form then we're up for talking about it. And if you are a keen photo moder, virtual photographer, video creator or streamer, then feel free to share those too. Cheers!
  • Support our community!

    Running and maintaining a community like this is hard work, especially when it's done by a bunch of idiots! And so, if you enjoy visiting here and would like to help us out. We would really appreciate it! Thanks.

    Feed the duck!