Page 1 of 2 12 Last
Results 1 to 20 of 38

  1. Nodz86 is offline ____________
     
    Location: Essex, England
    Posts: 3,209

    #1

    Question Whats your Vista Score??

    As the title suggests whats your vista score??

    As the topic starter I'll kick off with mine:



    (remember all screens have to abid by new forum rules)


  2. Camel is offline Legendary Classic
      
    Posts: 11,510

    #2

    Default

    I get 5.9 on everything apart from my CPU which is 5.6. But with my cooling, I should easily manage 5.9.

    That's my desktop, I'll get a screeny later when I go back on it.

    As for my laptop, it's the one with 3.0. Not bad for less than £300
    Last edited by Camel; 11/11/08 at 18:36 PM.

  3. SLRRR is offline Ace
    Location: unknown
    Posts: 2,257

    Last edited by SLRRR; 11/11/08 at 18:53 PM.



  4. Camel is offline Legendary Classic
      
    Posts: 11,510

    #4

    Default

    Quote Originally Posted by SLRRR »
    5,3 because off my harddisk
    5.3 because of your CPU, your hard disk got 5.4
    Last edited by Camel; 11/11/08 at 18:51 PM.

  5. SLRRR is offline Ace
    Location: unknown
    Posts: 2,257

    #5

    Default

    Quote Originally Posted by Quaker Oat! »
    5.3 because of your CPU, your hard disk got 5.4

    Oops.. changed it

    btw i really think to scores are crap. Because you need 5.0 for crysis right ? And everything is higher that 5.0 but i cant run the game on high ? Really stupid those scores.
    Last edited by SLRRR; 01/03/09 at 17:06 PM.



  6. Andreas¹ is offline Crazy Duck
     
    Location: Jönköping, Sweden
    Posts: 7,385

    #6

    Default

    Brb, getting piccy
    [e]

    Yay for lowest desktop score so far!
    Last edited by Andreas¹; 11/11/08 at 19:06 PM.


  7. Nodz86 is offline ____________
     
    Location: Essex, England
    Posts: 3,209

    #7

    Default

    Quote Originally Posted by SLRRR »
    Oops.. changed it

    btw i really think to scores are crap. Because you need 5.0 for crysis right ? And everything is higher that 5.0 but i cant run the game on high ? Really stupid those score.
    It only goes up to 5.9 atm, might change on SP2

  8. SLRRR is offline Ace
    Location: unknown
    Posts: 2,257

    #8

    Default

    Quote Originally Posted by Nodz86 »
    It only goes up to 5.9 atm, might change on SP2

    Yes i know that, the scores are going to become higher because off new hardware.



  9. EW
    EW is offline Knee Down
     
    Location: UK
    Posts: 1,128

    #9

    Default

    Mine, not great but its alright :/

    really not wat i thought it was gonna be my laptop retails at £1200
    seems i need to upgrade tho
    Last edited by EW; 11/11/08 at 20:32 PM.
    Woodruff-IT
    Shinny Side Up

  10. SLRRR is offline Ace
    Location: unknown
    Posts: 2,257

    #10

    Default

    Quote Originally Posted by I'm a Lady! »
    Mine, not great but its alright :/

    really not wat i thought it was gonna be my laptop retails at £1200
    seems i need to upgrade tho

    Laptops are always expensive



    I'm waiting for Windows 7 its gonne use less cpu etc... and its gonne be better than vista



  11. Nodz86 is offline ____________
     
    Location: Essex, England
    Posts: 3,209

    #11

    Default

    Quote Originally Posted by SLRRR »
    Laptops are always expensive



    I'm waiting for Windows 7 its gonne use less cpu etc... and its gonne be better than vista
    I would wait even longer and get the new stock Intel chip as that is immensly faster than a QX9770,. Also from what I have read about windows 7, its ment to be how vista is and many of the people who have used the beta (public one is due december) say it is basically Vista and they reckon Vista SP2 will be very similar to it.

  12. SLRRR is offline Ace
    Location: unknown
    Posts: 2,257

    #12

    Default

    Quote Originally Posted by Nodz86 »
    I would wait even longer and get the new stock Intel chip as that is immensly faster than a QX9770,. Also from what I have read about windows 7, its ment to be how vista is and many of the people who have used the beta (public one is due december) say it is basically Vista and they reckon Vista SP2 will be very similar to it.


    No i'm not waiting on the new intel i7 (if you mean those) you can already buy them. I'm going to build a new pc somewhere in the future (dunno when, but not now). Yes its ment to be vista but it's already faster than vista, people who have used it were very happy about it. It runs smoother and starting up take less time.



  13. Sponge is offline Spongify
     
    Location: Liverpool, England
    Posts: 3,564

    #13

    Default

    5.9 on everything except graphics cards, as they are "underclocked" (nVidia Control Panel has a feature where you can choose to save power when you're just browsing the net or something low-key.




    SOOAG - Smug Owner of a G27
    Winner POTW: Week 28, 53

    Proud Owner Of TDU's FIRST Manual Shift Gallardo
    Flickr
    ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

  14. me™ is offline *turbo whistle*
     
    Location: NE Scotland
    Posts: 1,026

    #14

    Default

    My processor brings me down...




  15. iBilo is offline ;)
     
    Location: UK
    Posts: 2,119

    #15

    Default

    Quote Originally Posted by I'm a Lady! »
    Mine, not great but its alright :/

    really not wat i thought it was gonna be my laptop retails at £1200
    seems i need to upgrade tho
    You have the same laptop as me but the processor and video card are different...

    My base score is 4.8, I'll post a screenie later, and I'm on a laptop btw.


  16. Camel is offline Legendary Classic
      
    Posts: 11,510

    #16

    Default

    Gonna try and get a stable overclock so my CPU scores 5.9

  17. RB26DETT is offline Banned
    Location: Manila, Philippines
    Posts: 5,389

    #17

    Default

    Quote Originally Posted by Andreaz1 »
    Yay for lowest desktop score so far!
    not anymore. T_T


  18. Cakeflour is offline Half Baked!
    Location: Away Down South in Dixie!
    Posts: 484

    #18

    Default

    http://forum.tdu-central.com/attachm...1&d=1226729185

    I have a Dell 1730 Laptop.
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by Speed; 15/11/08 at 10:30 AM. Reason: Pic too big.
    Stiggy returns!

    S.O.O.A.G.
    Smug Owner of a G25

  19. Iced_Bullet is offline Cheese=Milk's Death Route
     
    Location: Norfolk, UK
    Posts: 6,310

    #19

    Default

    Cakeflour, the picture is too big. It's not 800x600 or less. Please resize it.
    Life is good. Simples. Cccchhhhh.

  20. Andreas¹ is offline Crazy Duck
     
    Location: Jönköping, Sweden
    Posts: 7,385

    #20

    Default

    Quote Originally Posted by RB26DETT »
    not anymore. T_T
    I said desktop, from what I remember, you have laptop.



 
Page 1 of 2 12 Last

Search Tags

score
,
vista

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

about us

  • turboduck is a community that is dedicated to driving and racing games of all types on all platforms. Whether it's ticking off the miles/kilometres while exploring an open world, crashing and exploding everything in an insane balls-to-the-wall arcade racer, or nailing down every apex and trimming off every tenth possible in authentic sim-racing. It's all up for discussion as we enjoy the virtual cars, bikes, and everything else that these games offer. So join us, jump into the discussions, and don't think too much about why a 'duck' is our mascot. ;)
turboduck twitter turboduck facebook turboduck youtube turboduck twitter turboduck rss