Page 1 of 3 123 Last
Results 1 to 20 of 46

  1. FateFTL is offline bbq?
    Location: California, USA
    Posts: 118

    #1

    Default This a good enough card to run at high settings?

    UPDATED


    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102022


    Is that a good enough card?

    AMD Athlon X2 Dual Core 3800+ @ 2.01GHz
    1GB RAM
    250GB HD @ 7200RPM
    Last edited by FateFTL; 02/04/07 at 03:58 AM.


  2. Sunny is offline VIP MEMBER
    Location: Ontario, Canada
    Posts: 322

    #2

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    not sure about high quality, but medium maybe?

  3. 2JZGTE is offline Just a Skidmark
    Location: Croatia
    Posts: 19

    #3

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    its same fps on low medium and high

  4. Sunny is offline VIP MEMBER
    Location: Ontario, Canada
    Posts: 322

    #4

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Quote Originally Posted by 2JZGTE »
    its same fps on low medium and high

    yo man, please visit this thread and if u could plz gimme an answer

    http://forum.testdriveunlimitedcentr...read.php?t=537

  5. 2JZGTE is offline Just a Skidmark
    Location: Croatia
    Posts: 19

    #5

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    alot of people told me that detail in the game dont matter
    on my 7300 gt is same fps and i have only 256 mb vram

    sorry for my bad english

  6. Sir. Kain is offline Kainus Erectus
    Location: England
    Posts: 8

    #6

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    I run a system with a X1950 Pro 512 MB and i can run from Meduim to High
    because i only have 1 gig of RAM i have to take it down a notch when driving around the city.

  7. eleKtro is offline Contain Your Orgasms
    Location: Made in China
    Posts: 2,743

    #7

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    I would suggest this card.

    http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/5373...html?srcid=867

    Runs the game in high everything. No problems. This is the card I'm planning on getting, look around and you can get it for a decent price.

  8. Sunny is offline VIP MEMBER
    Location: Ontario, Canada
    Posts: 322

    #8

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Quote Originally Posted by MadMax »
    I would suggest this card.

    http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/5373...html?srcid=867

    Runs the game in high everything. No problems. This is the card I'm planning on getting, look around and you can get it for a decent price.

    I just got a Nvidia 7600GS AGP 512MB? Think it will work? I don't care what quality, also i only have 512mb DDR ram? lemme know please!

  9. eleKtro is offline Contain Your Orgasms
    Location: Made in China
    Posts: 2,743

    #9

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    That graphics card should be fine, but you need at least 1024 mb of ram to run the game mate.

  10. Sunny is offline VIP MEMBER
    Location: Ontario, Canada
    Posts: 322

    #10

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Quote Originally Posted by MadMax »
    That graphics card should be fine, but you need at least 1024 mb of ram to run the game mate.
    DANG! what will happen if i try to run it on 512mb ram?

  11. lexusis250 is offline Rusted Banger
    Location: MA
    Posts: 52

    #11

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Is this card good enough?

    Going from a Radeon 9200 series to a
    ATI RADEON X1050 256MB DDR PCI Express Graphics Card

  12. FateFTL is offline bbq?
    Location: California, USA
    Posts: 118

    #12

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    I've been talking to people from other forums. No, lexusis, that will not run it on high settings, but will on low-medium

    Update: new card, i did research, this stomps even $300 cards

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102022

  13. lexusis250 is offline Rusted Banger
    Location: MA
    Posts: 52

    #13

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Quote Originally Posted by FateFTL »
    I've been talking to people from other forums. No, lexusis, that will not run it on high settings, but will on low-medium

    Update: new card, i did research, this stomps even $300 cards

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814102022
    2 quick questions:

    1) will my 9200 series work at all on test drive unlimited??
    2) Can i play TDU on high with that graphics card?

  14. lexusis250 is offline Rusted Banger
    Location: MA
    Posts: 52

    #14

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    actually nvm that card costs too much 419 here in boston. Can anyone recomend a good card from 0-150 bucks because im sorta low on cash and i want to play TDU if it doesnt work on my Radeon 9200

  15. FateFTL is offline bbq?
    Location: California, USA
    Posts: 118

    #15

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Well, if you could save up a few more dollars, I would highly recommend this:

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130056

    My friend has it, and it pwns TDU. All high, 2 AA.

  16. lexusis250 is offline Rusted Banger
    Location: MA
    Posts: 52

    #16

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Quote Originally Posted by FateFTL »
    Well, if you could save up a few more dollars, I would highly recommend this:

    http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814130056

    My friend has it, and it pwns TDU. All high, 2 AA.
    do u think u could help me find a good graphics card from 100-200 in US. are u guys sure i cant play TDU AT ALL on my radeon 9200 series???

  17. eleKtro is offline Contain Your Orgasms
    Location: Made in China
    Posts: 2,743

    #17

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    Lexius your Radeon 9200 will never run the game. Your graphics card needs a minimum of 256 mb memory to run TDU.

  18. Sunny is offline VIP MEMBER
    Location: Ontario, Canada
    Posts: 322

    #18

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    can someone please answer this question.

    I only have 512MB of DDR RAM. What will happen if I try to run the game with only 512MB DDR RAM????

    also here are my system specs, if it helps you answer my question:

    Operating System: XP SP2
    CPU: AMD ATHLON 2400+ 2.0GHZ
    RAM: 512MB
    Hard Drive: 500GB (471GB Free space)
    Video Card: Nvidia 7600GS AGP 512MB


    please i want to know so i can but the game and start playing it!!!!!
    Last edited by Sunny; 02/04/07 at 20:01 PM.

  19. lexusis250 is offline Rusted Banger
    Location: MA
    Posts: 52

    #19

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    I think your set to go everything looks good. When you get the game make sure u tell me how the video card is cause i wanna see if i should get that one too

  20. FateFTL is offline bbq?
    Location: California, USA
    Posts: 118

    #20

    Default Re: This a good enough card to run at high settings?

    You just bumped a pretty old topic. I'm getting a 7600GT (which is cheaper.) I'll tell you how that goes the day I get it.


 
Page 1 of 3 123 Last

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

about us

  • turboduck is a community that is dedicated to driving and racing games of all types on all platforms. Whether it's ticking off the miles/kilometres while exploring an open world, crashing and exploding everything in an insane balls-to-the-wall arcade racer, or nailing down every apex and trimming off every tenth possible in authentic sim-racing. It's all up for discussion as we enjoy the virtual cars, bikes, and everything else that these games offer. So join us, jump into the discussions, and don't think too much about why a 'duck' is our mascot. ;)
turboduck twitter turboduck facebook turboduck youtube turboduck twitter turboduck rss